Caffe bar
+25
Calamity Jane
SallyBowles
Fery
gram
Admin
veliki obrat
mendula
Me_rrin
zagy
cockta
opatica
justpassingby
morski pas
arwen
chubby
bosanac
annie-hall
BigMother
sensei
Danijel
lillian
Snowlock
mely
Dabar
creep
29 posters
Stranica 24 / 24.
Stranica 24 / 24. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Re: Caffe bar
Dabre,dodaj 2 nove stanarke!Mala Mira iz Splita je mljac,
@morski pas A forum ti je u zescem qrcu od ovog,gotovo svi postovi u rujnu.
@morski pas A forum ti je u zescem qrcu od ovog,gotovo svi postovi u rujnu.
zagy- starter
- Broj postova : 62
hej ljudi evo i mene opet ovdje:)
zelenooka35- starter
- Broj postova : 15
Ok, mene nije bilo neko krace vrijeme (posao), ali...ovaj forum umire ili sto je pobogu?
Pitam se vec, nema uopce tema, ne moze se usporediti sa prijasnjim forumima koji su isto tako nesluzbeni bili.
Da ne ispadne krivo, ne krivim nikoga, zanima me i pitam se, u cemu je stvar?
Namjerno pisem tu, neka se vidi.
Na kraju, zelim svima dobar dan, i nadam se da cemo se svi malo trznuti, ili necemo...
Uglavnom...pozz do citanja.
Pitam se vec, nema uopce tema, ne moze se usporediti sa prijasnjim forumima koji su isto tako nesluzbeni bili.
Da ne ispadne krivo, ne krivim nikoga, zanima me i pitam se, u cemu je stvar?
Namjerno pisem tu, neka se vidi.
Na kraju, zelim svima dobar dan, i nadam se da cemo se svi malo trznuti, ili necemo...
Uglavnom...pozz do citanja.
sensei- starter
- Broj postova : 84
Ni ja ne kužim u cemu je stvar, ne radi se o tome da je BB dosadan, po mom mišljenju ovogodišnji BB ima više materijala za tracanje i pikanterija za postanje od svih prošlogodišnjih BB-a, tak da mi stvarno nije jasno.
Svi forumaši su propali u zemlju, nestali...
Forum je postao grad duhova...
Šteta.
Svi forumaši su propali u zemlju, nestali...
Forum je postao grad duhova...
Šteta.
Sarasvati- starter
- Broj postova : 33
stvarno pustoš
šteta,kad se sjetim kako je bilo prošle godine...al ovogodišnji bb mi nikako ne leži,ne znam ni sama zašto. što kaže sarasvati,nije ni toliko nezanimljiv.
šteta,kad se sjetim kako je bilo prošle godine...al ovogodišnji bb mi nikako ne leži,ne znam ni sama zašto. što kaže sarasvati,nije ni toliko nezanimljiv.
creep- darkerica
- Broj postova : 430
Meni su dobri bili sluzbeni forumi,narocito kad je Hamdo bio u BB-u.
Doslo je do zasicenja BB-om,jer je 90% sadrzaja predvidljivo.Ne kuzim kakav je gust iz dana u dan slusati Rinine shizofrene ispade?Ponekad poneki eksces je dobrodosao,ali ovo je fakat previse.Ponadao sam se da bi Namigusa mogla otici,kad i Mrkvica (predstojeci petak),ali vidim da se "preorijentirala" na Kresu,vjerujuci da ce on dugo ostati u BB kuci,a samim tim i ona.
Pozdrav svima.
Doslo je do zasicenja BB-om,jer je 90% sadrzaja predvidljivo.Ne kuzim kakav je gust iz dana u dan slusati Rinine shizofrene ispade?Ponekad poneki eksces je dobrodosao,ali ovo je fakat previse.Ponadao sam se da bi Namigusa mogla otici,kad i Mrkvica (predstojeci petak),ali vidim da se "preorijentirala" na Kresu,vjerujuci da ce on dugo ostati u BB kuci,a samim tim i ona.
Pozdrav svima.
zagy- starter
- Broj postova : 62
Stranica 24 / 24. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Stranica 24 / 24.